دانلود کتاب زن مظلوم همیشه تاریخ - در 4 جلد

به سايت مذهبي حضرت عباس خوش آمديد .

PostImageBlock
سايت حضرت عباس" border="0">
/endPostImageBlock

دانلود رایگان کتاب مذهبی زن مظلوم همیشه تاریخ
هر چند در گستره‏ ى طولانى زمان، كتاب‏هاى فراوانى با نگرش‏هاى گوناگون درباره ‏ى زن ، اين عطيّه‏ ى الهى و مظلوم هميشه‏ ى تاريخ نوشته شده است، ولى آثار و نوشته‏ هاى موجود ، كم و بيش ، خالى از كاستى و اشكال نيست؛ چرا كه فرصت لازم يا شناخت جامعى از زن براى نويسندگان اين آثار پديد نيامده است. حتّى گاه برخى چهره‏هاى علمى ـ مذهبى به علّت اهمال و ساده انگارى، پيچيدگى مباحث زن و يا سليقه ‏هاى فردى و مسلكى، مشكلاتى به ‏بار آورده و پيامى مخالف با مقتضاى عقل و مبانى دين ارايه كرده ‏اند. با اين وصف، فرجام كار نويسندگان ـ به اصطلاح ـ روشن فكر يا افراد بيگانه با دانش و فرهنگ اصيل دينى ناگفته پيداست!
بخش نخست، از برخورد زن و مرد در جامعه شروع می‏شود و سخن از پوشش و سكس و عريانى دارد. اين بخش در ابتدا آورده شده است؛ زيرا پيش از ورود به جامعه و درون خانه ، پوشش چندانى لازم نيست ، ولى پس از ورود به جامعه و برخورد زن و مرد با يك‏ديگر اين بحث پيش می‏آيد كه بايد با چه پوششى و به چه مقدار و با چه كيفيّتى در جامعه ظاهر شد. براى پوشش استدلال میكند و عريانى را مطرح می‏سازد و آن را با دلايل بسيار به چالش می‏كشاند و در نهايت ميان پوشش و حجاب تفاوت قائل می‏شود و تنها پوشش و عفاف را تكليف می‏داند.

اين عدم شناخت صحيح و جامع، در طول تاريخ، سبب افراط و تفريط بسيارى در عمل و مباحث مربوط به زن گرديده و به‏طور قهرى نتيجه‏اى جز به بی‏راهه كشيدن زن در جوامع مختلف اسلامى و غير اسلامى در برنداشته است.

از اين رو سعى بر آن رفت تا در زمانى كه موضوع زن يكى از مباحث اساسى و حياتى جوامع گوناگون، به ويژه جامعه‏ى ماست، براى شناخت صحيح و جامع چهره‏ى زن و دفع شبهات و ابهامات موجود از ساحت شخصيّت زن و دين مقدّس اسلام، از ميان صدها اثر ارزنده‏ى استاد فرزانه، حضرت آيت‏ا... نكونام ـ كه يدى طولا و انديشه‏اى پويا در مباحث تحقيقى و روان‏شناختى راجع به زن دارند ـ كتاب حاضر كه وام دار نام مظلوم هميشه‏ى تاريخ، بانوى دو عالم، حقيقت دهر، عصمت كبرى و ناموس حق حضرت فاطمه زهرا(س) است، به مردم و به ويژه صاحبان انديشه و فرهنگ و تمام زنان عالم ارايه شود. اين كتاب به منزله‏ى اصول نظريّات معظّم له در زمينه‏ى زن میباشد و هر يك از مجلّدات بعدى ـ كه شمار فراوانى هم مى‏باشند ـ بر اين اصول استوار است. برخى از اين مجلّدات در نقد كتاب‏هاى مذهبى و غير مذهبى راجع به زن نوشته شده، بعضى در جهت نقد و بررسى مدارك دينى نسبت به زن و شمارى در ارايه‏ى شيوه‏هاى رفتارى درست و مناسب و كاربردى نسبت به زن، در خانه و اجتماع و تعدادى نيز پيرامون زن و هم‏راهانش، هم‏چون پدر، شوهر و فرزندان نگارش يافته است.

اثر حاضر اگر با دقّت، تأمّل، انصاف و به دور از شتاب زدگى مورد مطالعه قرار گيرد، به خواننده‏ى گرامى چهره‏اى درست و واقعى از زن ارايه مى‏نمايد؛ چهره‏اى كه مطابق با دين، عقل سليم، انصاف و عالى‏ترين انديشه‏هاى فلسفى، روانى و اجتماعى نويسنده‏ى محترم است. به همين دليل، خواننده سرانجام درمى‏يابد كه بسيارى از پرسش‏هاى عمده و شبهه‏هاى مطرح شده نسبت به ديدگاه دين يا نظرگاه معصومين در مورد زن ديگر قابل طرح نيست؛ چرا كه با خواندن اين كتاب، او خود نيز ـ زن باشد يا مرد، مسلمان باشد يا غير آن ـ مانند دين خواهد انديشيد و نظر شريعت و عصمت دين را درباره‏ى زن تصديق خواهد كرد. البته احتمال مى‏رود كه انديشه‏هاى كاوش‏گر به پرسش‏ها و ايرادهاى تازه‏ترى دست يابند كه در همين فرصت، محقّقان و نويسندگان مؤسّسه‏ى ظهور شفق تحت اشراف استاد فرزانه‏ى خويش، آمادگى لازم را براى پاسخ‏گويى و رفع هرگونه ابهام و اشكال اعلام مى‏دارند.
در پايان شايان ذكر است كه در اين دوره از كتاب زن سعى شده است تنها ويژگی‏ها و صفات و مباحث حقوقى زن ـ به دور از نگرش مردسالارانه يا زن‏سالارانه ـ بر پايه‏ ى حق، واقعيّت و استدلال عقلانى تبيين شود. از اين رو پرسش‏ها و دلايل مخالف نيز بدور از اسم و عنوان و يا توجه به كتاب يا فردى، به‏طور آزاد و منصفانه مطرح گرديده و ابتدا به پاسخ اجمالى و سپس تفصيلى پرداخته شده است. بنابراين خواننده‏ى محترم بايد با دقّت تمام و تأمّل بسيار مباحث اين اثر را دنبال نمايد تا آرا، نقدها و پاسخ‏هاى نويسنده را به درستى دريابد و در شناخت شخصيّت ظريف، پيچيده و شناخته نشده‏ى زن به فرجام خوش‏آيندى دست يابد.
كتاب زن مظلوم هميشه‏ى تاريخ، كتابى است تحقيقى ـ اجتماعى ـ انتقادى كه موجوديت گذشته و فعلى جامعه‏ى ما را به چالش مى‏كشاند و ترسيم درستى از موقعيت يك جامعه‏ى اسلامى، زندگى مسلمانى و زن مسلمان را ارايه مى‏دهد. اين كتاب شامل دوازده بخش است كه ترتيب بخش‏ها و مبحث عينيت‏هاى اجتماعى را درنظر مى‏گيرد و نقشه‏اى از جامعه‏ى فعلى ماست.

اين كتاب براى استحكام جامعه و زير ساخت‏هاى آن هم‏راهى و هم‏دلى در قالب ازدواج را يك ضرورت مى‏داند كه در بخش دوم زمينه‏هاى آن چيده مى‏شود. ايراد به اصل ازدواج را پاسخ مى‏گويد و آن را فراتر از يك آميزش مى‏داند، ازدواج را سكونت و آرامش، امنيت و زندگى، كام‏يابى و شيرين‏كامى مى‏داند و سخن از عشق پنهان و عشق ابتدايى سر مى‏دهد، عشق را همت زن مى‏داند و مطلوبيت او را در چهره‏ى نبات عشق، ثمرات نكاح، خانه و خاندان و تربيت فرزند ظاهر مى‏سازد.
در بخش سوم، تحقق عملى ازدواج را به خواستگارى، نامزدى و ازدواج پيگيرى مى‏كند و بيان مى‏دارد كه خواستگارى تنها يك گفتمان ابتدايى است كه يك‏جانبه هم نيست و مى‏شود از طرف زن يا مرد باشد. خواستگارى مردسالارى نيست، زن ضعيت نيست، دختر عزيز است و در اين زمينه خيال‏پردازى‏ها را بايد كنار گذاشت و طلسم دختران را بايد شكست، ازدواج آهنگ دل‏نواز وحدت دو روح است و هم‏چون هر عقد ديگرى با معاطات نيز تحقق مى‏يابد كه با پايان اين قسمت، جلد نخست كتاب به پايان مى‏رسد.

در بخش چهارم كه بخش نخست جلد دوم كتاب است تعدّد ازدواج و مشكلات آن و در نهايت طلاق دنبال مى‏گردد. ايراد جنجال تعدّد زوجات دنبال مى‏شود و روشن مى‏گردد كه تعدّد زوجات يك تكليف الزامى نيست و اخذ مجوز شرعى آن هم چندان آسان نمى‏باشد. غيرت و حسادت و نقطه‏ى سياه كفر از سوى زن به ميان مى‏آيد و طبع زن و تعدّد دنبال مى‏شود.

در نهايت بحث طلاق مطرح مى‏شود كه طلاق اگرچه يك واقعيت تلخ است، ولى كينه‏توزى نيست، نابودى نيست. بحث فرزندان طلاق، طلاق و مشكلات زن و مرد و قانون محلل و ايراد آن پاسخ گفته مى‏شود و نسبت به زندگى دوباره يا جدايى زنگ خطر به صدا در می ‏آيد.

در بخش پنجم، ازدواج موقت و ترسيم درست آن دنبال مى‏شود و بحث از انحرافات جنسى پيش مى‏آيد. در اين بخش ازدواج موقت و سالم‏سازى جامعه مطرح مى‏گردد و روشن مى‏شود كه زن كالا نيست و ازدواج موقت به زيان زن نمى‏باشد. آميزش‏هاى خارج از نكاح مطرح مى‏شود و حرم‏سراهاى شاهانه را به چالش مى‏كشاند و مشكلات اجرايى ازدواج موقت هم‏راه با طرح و برنامه دنبال می ‏آيد.

در بخش ششم، اسلام و مسايل جنسى، آموزش جنسى و عشق و كام‏يابى ترسيم مى‏شود و در آن بيان مى‏گردد كه زناشويى، مسايل جنسى و كام‏يابى، شكوفه و گل زندگى خانوادگى است كه از شب زفاف و عروسى تا حضور ملائكه در بستر و آميزش و عرضه شور و عشق و مهر و محبّت و دوستى، بطور استدلالى و شرعى بحث مى‏شود. در اين بخش قداست زناشويى، آميزش و ريزش گناهان، حمايت پيامبر از حقوق زنان پيگيرى مى‏شود و مى‏آيد كه، آرايش و زينت تنها براى زنان نيست و استفاده از عطر و جواز پوشيدن لباس رنگين براى زنان اشكالى ندارد. آموزش دينى، اسلام و آميزش، سفارش امام هشتم با محبت و دوستى و دورى از كجى‏ها دنبال مى‏شود و بخش ششم و جلد دوم به پايان مى‏رسد.

بخش هفتم كه ابتداى جلد سوم است انتقاد از مردسالارى دينى، بيان افكار جاهلى و تفاوت‏هاى درست زن و مرد مطرح مى‏گردد و اساس جامعه‏ى سالم و نگاه دين به زن و مرد و حقوق هر يك بر ديگرى مى‏آيد، عناوينى چون تفاوت زن و مرد، نگاه دين به زن، وحدت مديريت و ثبات زندگى به ميان مى‏آيد و عدالت و تفاوت در آفرينش، بى‏مهرى به زن زيانبار است، كتك زدن زن و تاديب مرد مجرم دنبال مى‏شود و اين عنوان كه زن كانون عشق و محبت است و به او اف نگوييد را دارد و خلاصه با زن و جهاد، زن و تدبير منزل و حضور زن در جامعه بحث تمام مى‏شود.

در بخش هشتم، زن در آفرينش طرح مى‏شود و توهم كاستى‏ها دنبال مى‏گردد و روشن مى‏شود كه آفرينش به زن هرگز ستمى روا نداشته و نظام احسن خلقت، عصمت فعلى آفرينش دنبال مى‏شود و ويژگى‏هاى لذّت و ميل جنسى و طول عمل مقاربت و اشتراك زن و مرد در كام‏گيرى و كام‏دهى مطرح مى‏شود. شرايط طبيعى زن در ازدواج، مسأله‏ى بكارت و زايمان زن و اينكه طبيعت بهترين حامى اوست تا گنج اميد و نشاط و در نهايت با اين بحث كه زن شاهكار آفرينش است به پايان مى‏رسد.

بخش نهم، كه پايان جلد سوم است با بحث زن در جامعه، مظلوميت زن و حمايت منطقى و آگاهانه‏ى دين از زن شروع مى‏شود تا فعاليت‏هاى اجتماعى زن، زن و شغل، زن و ثروت و مالكيت، زن و مسأله‏ى ارث و ديه، زن و اشتغال، طبقات جامعه و شغل‏هاى حرام و جايز بحث دنبال مى‏شود. و با اين كلام كه دغدغه‏ى مرد آسودگى زن است، جلد سوم به پايان مى‏رسد.

بخش دهم كه بخش نخست جلد چهارم است با مظلوميت زن در جامعه و حمايت اسلام از زن شروع مى‏شود. در اين بخش عناوينى مطرح مى‏شود؛ از قبيل: دختر افتخار پيامبر« صلى‏الله‏عليه‏و‏آله »، زنى مادر هفتاد پيامبر، تفاوت‏ها و امتيازها، ويژگى‏هاى زن، لطافت، احساس و مطلوبيت، نگرش غلط و استثمار زن، زن و اشتغال، زن موجود خانگى نيست، تقسيم كار، زن بى‏كار نيست اشتغال زن در جامعه، صحبت زن، آواز زن، شغل‏هاى زنان، شغل‏هاى اشتراكى و اختصاصى، حرام و حلال زن و مالكيّت زن وارث و ديه‏ى زن بحث به پايان مى‏رسد. بخش يازدهم، سخن از عقل و احساس زن است. نقص عقل زن معنا مى‏شود و عقل و جهل، برد كوتاه و بلند عقل دنبال مى‏گردد. تجاذب عقل و دل، عقل و استضعاف نكوهش اكثريت مى‏آيد و زن و عبادت، و اين‏كه زن موجودى عقل رباست، زن الماس وجود است، زنان را آزار ندهيد كار دنبال مى‏شود. بحث مشورت با زنان، موانع مشورت، شهادت و عواطف زن و مشكلات شهادت كه هر يك با نگرشى منطقى پيگيرى مى‏شود.

در بخش دوازده كه بخش پايانى است زن و سمت‏هاى كلان، زن و مسؤوليت‏هاى اجتماعى، زن و مسأله‏ى امامت جماعت و جمعه زن و قضاوت زن و زعامت دينى، زن و رهبرى، صدارت زن و ملكه سبأ، رياست زن و ركود جامعه، حكومت دختر كسرى مى‏آيد و هر يك ساختار درستى را درمى‏يابد و از هر افراط و تفريطى پرهيز مى‏شود.

كوتاه سخن اين كه اساس اين كتاب و بخش‏هاى آن در راستاى زير ساخت‏هاى علمى و اجتماعى است و اهمّيت مباحث در اين است كه مباحث از ديدگاه اجتماع و واقعيت‏هاى موجود دنبال مى‏شود و حتى از اجتماع به خانه و منزل مى‏نگرد، نه با روش تقسيم فرد، منزل و جامعه، بلكه اجتماع است كه خانه و فرد را در خود به‏طور آشكار برجسته مى‏سازد.

باشد تا اين كتاب در راستاى افق اسلام و جامعه‏ى انقلابى راه‏گشاى تحوّل معقول باشد.


نویسنده / مترجم : آیت الله نکونام
زبان کتاب : فارسی
تعداد صفحات : 1215

دانلود


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





تاریخ : پنج شنبه 8 فروردين 1392 زمان : 10:18

نویسنده : اميرعباس دسته بندي : كتاب
PostRateBlock /endPostRateBlock OnlyMorePostBlock
نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
/endOnlyMorePostBlock

(نظر)

محبوب کن - فیس نمافيس بوك

RelatedPostsBlock /endRelatedPostsBlock CommentBlock
ارسال برای این مطلب
این توسط [Comment_Author] در تاریخ [Comment_Date] و [Comment_Time] دقیقه ارسال شده است

[Comment_Gavator]

[Comment_Content]


[Comment_Form] [Comment_Page]
/endCommentBlock